Bugun...


Başkan Karaduman’dan yılın annesi Esra Bilek’e plaket
Tarih: 12-05-2024 09:31:16 Güncelleme: 12-05-2024 09:51:16 + -


Van Terziler Konfeksiyoncular Kunduracılar ve Giyim Sanatkârları Odası Başkanı Çetin Karaduman, yılın annesi seçilen Esra Bilek’e plaket takdim etti.

facebook-paylas
Tarih: 12-05-2024 09:31

Başkan Karaduman’dan yılın annesi Esra Bilek’e plaket

Van Terziler Odası Başkanlığının her yıl geleneksel olarak, üyelerinden seçtiği yılın esnaf annesi bu yıl Esra Bilek oldu. Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yılın annesi seçilen Esra Bilek’i, ofisinde ziyaret eden Van Terziler Konfeksiyoncular Kunduracılar ve Giyim Sanatkârları Odası Başkanı Çetin Karaduman, kendisine plaket takdim etti. Çetin Karaduman,  “Esra Bilek, hanım örnek bir üyemiz aynı zamanda örnek gösterilen bir annedir. Bu ödülü sonuna kadar hak etmiştir. Ben gerek özel yaşamında gerekse iş hayatında şimdiye kadar gösterdiği başarının devamını diliyor, kendisini tebrik ediyorum” dedi.

Turkuaz Halı ve Koltuk Yıkama Fabrikası işletme sahibi ve aynı zamanda Van Halı Yıkamacılar Dernek Başkanı Esra Bilek ise yaptığı kısa konuşmasında, “Hem bir anne olarak hem bir iş kadını olarak böyle güzel bir ödüle layık gördükleri için değerli başkanım ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER VAN HABER Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI