Bugun...



Ayhan Aşkın Çaldıran’a hizmet için geliyor

Van'da uzun yıllar AK Parti’nin çeşitli kademelerinde görev yapan iş insanı siyasetçi Ayhan Aşkın, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Çaldıran’a hizmet etmek için belediye başkan aday adayı oldu.

facebook-paylas
Tarih: 30-11-2023 20:22

Ayhan Aşkın Çaldıran’a hizmet için geliyor

Van'ın sevilen iş insanı Ayhan Aşkın, uzun yıllar teşkilatta görev alarak, zor denilen işleri başardıklarını söyledi. Tüm zorluklara teşkilatlarla birlikte göğüs gerdiklerini ifade eden Aşkın, “Teşkilatlarımızın içinden gelen bir kardeşiniz olarak diyorum ki, yine hep beraber el ele vererek güzel Çaldıran için zafere birlikte ulaşacağız. Bunun için gerekli olan inanca, teşkilata, ekibe ve tecrübeye sahibiz. Biz, sefere çıktık. Zafer mutlak hüküm sahibi yüce Allah’ındır. Yeni başlangıçlara ve hizmetlerimizi devam ettirebilme adına diyorum ki 31 Mart 2024’te emaneti alarak Türkiye Yüzyılı yolunda Çaldıran olarak yeni bir destan yazacağız” dedi.

  Çaldıran Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi başvurusunu gerçekleştirdikten sonra sahaya inen Aşkın, “Çaldıran'a hizmet aşkıyla aday oldum. 31 Mart’ta büyük bir zaferle kazanarak, Çaldıran’ı özlediği hizmetlere yine bizler kavuşturacağız. Her gün ekmeğinin peşine düşen kardeşlerime borcum var. Her sabah okul yoluna çıkan çocuklara, gençlere borcum var. Hem çalışıp hem evini dirlik düzen içinde tutan kadınlara, analara borcum var. En güzel şeyleri hak eden gazilere, engellilere, hastalara borcum var. Hayatını bu vatana adamış, aksakallı dedelere, ninelere, amcalara, teyzelere borcum var. Çaldıranlı olmam hasebiyle Çaldıran’a borcum var. Gazzeli çocukların feryadında ses olan, ümmetin umudu liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sırtındaki yükü, siz değerli teşkilat mensupları ile azaltmaya borcumuz ve sözümüz var. Bugün bu borcu ödeyebilme fırsatına ulaşmak için karşınızdayım. Gelin hep beraber, bir olalım, iri olalım diri olalım. Teşkilatımızın gücüyle, tecrübelerimizle ve değerli ekibimizle hep birlikte bu hizmet borcunu birlikte ödeyelim” şeklinde konuştu.

Şeffaf belediyecilik anlayışı içerisinde tüm Çaldıranlıya hizmet etmek adına da söz veren Ayhan Aşkın, “Çaldıran’da siyaset değil, kardeşlik iklimi hakimdir, kardeşlik ikliminin sürmesi için Çaldıran Belediye Başkanı olmak için aday oluyorum. Teşkilatlarımızdan ve milletimizden aldığımız güçle Çaldıran’ın sorunlarını çözebilmek adına aday oluyorum. Şeffaf belediyecilik anlayışımızla, hem Van için çalışacağız hem de vatandaşımıza hesap verebilen bir belediyecilik anlayışı getireceğiz. Çaldıran tüm mahallelerinin derdi benim derdim olacak. Çaldıran halkının isteği benim için talimat, benim için emir olacak. Çok çalışacağız, çok işler yapacağız. Bunları da 22 yıldır her kademesinde beraber yol yürümekten onur ve gurur duyduğum AK Parti teşkilatlarımız ve Çaldıranlılarla birlikte başaracağız. Size söz veriyorum çok çalışacağım, Çaldıran için hizmet edeceğim. Van'a hizmet, Çaldıranlıya hizmettir. Çaldıran’a hizmet Hakk’a hizmettir” dedi.

 22 yıldır iktidar olan AK Parti’nin gönüllü neferleri olarak hizmet belediyeciliği için hazır olduklarını vurgulayan Aşkın, “AK Parti hizmet belediyeciliği için Çaldıran hazır, biz hazırız ve mutlaka başaracağız. Çünkü bizler, millete olan hizmetin yerelden başladığını çok iyi bilen bir belediye başkanın, bir şehrin kaderine nasıl etki ettiğini, 1994 yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrenen ve bu yolda 22 yıldır durmadan ilerleyen bir teşkilatın, kalbi Çaldıran için hizmet aşkı için çarpan ak gönüllü neferleriyiz. Van'ın Çaldıran ilçesi sorumluluğunu taşımak arzusuyla atmış olduğum ilk adımımda, yanımda olup beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum.  Hizmet etmek için ben de AK Parti’den aday adayıyım diye yola çıkan diğer aday arkadaşlarımın hepsine başarılar diliyorum.  Yolumuz açık olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HAVA DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI