Bugun...



Din-Bir-Sen Van Şubesi 14. Genişletilmiş Başkanlar toplantısına damga vurdu

Din-Bir-Sen Van Şubesi, Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde 14’üncüsü gerçekleşen Din-Bir-Sen Genişletilmiş İl Başkanlar Toplantısına damga vurdu

facebook-paylas
Güncelleme: 24-11-2023 00:14:05 Tarih: 24-11-2023 00:07

Din-Bir-Sen Van Şubesi 14. Genişletilmiş Başkanlar toplantısına damga vurdu

. May Termal Otel’de gerçekleşen toplantı, Kur’an’ı Kerim tilaveti ile başladı. Genel Başkan Yusuf Özdemir’ın açılış konuşmasının ardından konuşan Din-Bir-Sen Van Şube Başkanı Halil Tuci, çalışmalarının Genel Başkan Özdemir tarafından takdirle karşılanmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, “Genel Başkanımız Yusuf Özdemir, konuşmasında; “Van Şube Başkanını başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Bu güzel çalışmalar genel merkeze ve taşraya yön verecek. Mutlaka bunlardan istifade edeceğiz. Van gibi gayretli birçok il başkanlarımız var. Onları da tebrik ediyorum” dedi. Genel Başkanımızın bu konuşmaları bizleri de ziyadesiyle mutlu etmiştir” ifadelerini kullandı.

 Genel Başkan Özdemir’in yanı sıra Din-Bir-Sen Genel Başkan yardımcıları, şube başkanları ve il başkanlarının da başarılı çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik ettiğinin altını çizen Tuci, bu çalışmalarının bundan sonrada devam edeceğini söyledi.

Şube ve il başkanlarının sunumları ile devam eden toplantı,  plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER VAN HABER Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HAVA DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI