Bugun...



Elite World GO Van’da hizmete başladı

Elite World Hotels ve Resorts, ikinci franchise oteli olan Elite World GO’yu Van’da açtı.

facebook-paylas
Tarih: 26-01-2024 21:17

Elite World GO Van’da hizmete başladı

Türkiye’nin önde gelen zincir otellerinden Elite World Hotels & Resorts, ikinci franchise oteli olan Elite World GO’yu Van’ın Edremit ilçesinde açtı. Edremit’te, Van Gölü manzarası karşısında hizmete başlayan Elite World GO oteli, 120 yatak kapasitesi, 200 kişilik restoranı ve toplantı salonu ile yerli ve yabancı turistleri ağırlayacak. Ayrıca otel bünyesinde oluşturulan Marin restoranı ile dünya mutfağının yanı sıra yerel lezzetler de Van’a gelen yerli ve yabancı turistlerin beğenisine sunulacak.

Elite Wolrd GO’nun plajları ve sahilleriyle meşhur Edremit ilçesinde misafirlerine hizmet vereceğini belirten Elite World Go Genel Müdürü ve aynı zamanda Süerler Grup Turizm Koordinatörü Recep Sulhan, otelin aynı zamanda havaalanına ve şehir merkezine kolay ulaşılabilir konumu ile ilçeye seyahat edenler için büyük bir avantaj sunacağını söyledi. Van’da Elite World GO’nun dışında 6 otel ile turizme katkı sağladıklarının altını çizen Sulhan, “Van’da 3, Gevaş’ta 2, Saray’da 1 ve Özalp’ta 1 olmak üzere 7 otelimizle ilimizin ve bölgemizin turizmine katkı sağlamakla beraber, 150 kişinin istihdamını sağladık” dedi.

 

Tek amaçlarının Van’ın turizm anlamında hak ettiği yere gelmesini sağlamak olduğunu vurgulayan Sulhan, “Kentin kültürel ve doğal zenginlikleri her geçen gün daha çok ilgi görüyor. Özellikle İran, Irak ve Ermenistan’ın yanı sıra kültür turları kapsamında ilimize gelen turistleri en güzel şekilde ağırlıyoruz.   Gayemiz, yılın belli dönemlerinde artış gösteren yabancı turist sayısını yılın 12 ayına yaymaktır. Bu anlamda unutulmamalıdır ki; turizmin sürekliliği, ziyaretçilerin memnuniyeti ölçüsünde gerçekleşir. Bizim de bu pastadan pay alabilmemiz için çok çalışmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Özellikle ziyaretçilerin konaklama gün sayısını arttırmak için farklı destinasyon noktaları oluşturmak düşüncesiyle turizmci paydaşlarımızla birlikte çalışmalar yürütmekteyiz” ifadelerini kullandı.

 Temennilerinin geçmişte olduğu gibi yine Avrupalı turistlerin Van’a ziyaretlerini sağlamak olduğunu belirten Sulhan, “Farklı medeniyetlere başkentlik yapmış ve dolayısıyla tarih ve kültürel anlamda önemli bir yere sahip olan ilimizin yeteri derece tanıtılmadığı kanaatindeyim. Bizler bu minvalde ilimizin özellikle yurt dışı arenada daha iyi tanıtılmasını istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle hizmete başlayan Elite Wolrd GO’nun ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HAVA DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI