Bugun...



Belediye Başkan Adayı İsa Berge: İpekyolu'nu marka haline getireceğiz

AK Parti, Van Büyükşehir Belediye Başkan adayından sonra ilçe başkan adaylarını tanıttı. Akdamar TV mikrofonlarına konuşan Berge: "İpekyolu'nu marka haline getireceğiz" dedi.

facebook-paylas
Tarih: 07-02-2024 18:19

Belediye Başkan Adayı İsa Berge: İpekyolu'nu marka haline getireceğiz

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler kapsamında gözler belediye başkan adaylarına çevrilirken, Van Büyükşehir Belediyesi’nde Abdulahat Arvas’ı aday gösteren AK Parti, 13 ilçe belediye başkan adaylarını da halka tanıttı.

Van'ın nüfus bakımından en büyük ilçesi konumundaki İpekyolu'nda ise dikkat çeken bir isim öne çıktı. İsa Berge, İpekyolu ilçesi belediye başkan adayı olarak AK Parti tarafından belirlendi. 

ESNAF VE SANATKARLARIM ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Konu ile ilgili Havadis Medya Grubu bünyesinde bulunan Akdamar TV mikrofonlarına açıklamalarda bulunan başkan adayı Berge; "Bizleri bu göreve layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, özellikler esnaf ve sanatkarlarım adına çok teşekkür ediyorum. Çünkü ahilikten gelen bir teşkilata, yüz yıllardır sahip çıkan bir mekanizma var ve en büyük desteği de bu teşkilata yaklaşık 25 yıllık süreçte Sayın Cumhurbaşkanımız sundu ve bizi bu göreve layık gördü." dedi. 

BERGE: İPEKYOLU'MUZU HAK ETTİĞİ YERE TAŞIYACAĞIZ

AK Parti İpekyolu İlçe Teşkilatıyla sırt sırta vererek, İpekyolu'nu hak ettiği yere taşıyacaklarını belirten Berge: "Kader gayrete aşıktır. Allah'ın izni, Allah'ın kuvvetiyle de biz belediyecilikte örnek belediye modellerini alarak, İpekyolu'muzu marka şehirler haline getirebilecek noktada farklı mekanizmalarla buluşturacağız. 

Özellikle gençlerimiz için, yaşlılarımız için güzel modeller oluşturarak, burslar vererek her türlü katma değeri sunacağız inşallah.

İlçe başkanımız Yavuz Kuşan'dan aldığımız cesaretle, aldığımız güçle buralara çıktık. Yavuz başkanımız tam teşkilatçı bir ağabeyimiz. Bizde sırt sırta vererek İpekyolu'muzu hak ettiği yere taşıyacağız." ifadelerini kullandı.

Uygulama Otelinde düzenlenen aday tanıtım toplantısında açılış konuşmasını yapan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, aday tanıtım toplantısına gösterilen ilginin memnuniyet verici olduğunu ifade ederek, “Şu an bu salonda, 1 Nisan sabahında, Van’ın sokaklarına taşmış, başarıyı kutlayan ve ‘Van’ı ve ilçelerini kazandık’ diyecek olan insanlarımın enerjisinin yansıması var. Sizleri tekrar tekrar tebrik ediyorum. İnşallah 1 Nisan 2024 sabahı birbirimizi kutlayarak sevincimizi paylaşırız” dedi.

 Toplantı, 13 ilçe belediye başkan adayının tanıtılması ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Toplantıya AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Şule Köseoğlu, mevcut belediye başkanları, başkan adayları ve partililer katıldı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HAVA DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI