Bugun...



Başkan Adayı Mehmet Bilici, Ordu Caddesi Esnafı İle Bir Araya Geldi

Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, seçim çalışmaları kapsamında Ordu Caddesi esnafını ziyaret etti.

facebook-paylas
Tarih: 01-03-2024 21:45

Başkan Adayı Mehmet Bilici, Ordu Caddesi Esnafı İle Bir Araya Geldi

Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. 

Gündüz esnaf ziyaretleri gece ise vatandaşların evlerine misafir olan (YRP) İpekyolu Belediye başkan adayı Bilici, esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyerek istişarelerde bulunuyor.

Yerel seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Yeniden Refah Partisi (YRP) İpekyolu Belediye Başkan Adayı Eğitimci Yazar İş İnsanı Mehmet Bilici, beraberindeki partililerle birlikte bugünkü ziyaretini Ordu caddesi esnafına yaptı. Başkan adayı Bilici, Seçim çalışmaları kapsamında yaptığı esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde (YRP) Yeniden Refah Partisi’nin belediyecilik ve hizmet anlayışı ile ilgili bilgiler aktararak, göreve gelmeleri halinde hayata geçirmeyi planladıkları projelerini anlatıyor.

Bilici; “Bizleri muhabbetle karşılayan kardeşlerimize teşekkür ediyorum”

Ordu caddesi esnaf ziyareti ile ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan Adayı Eğitimci Yazar İş İnsanı Mehmet Bilici, “Ordu caddesinde bulunan esnaf kardeşlerimizi ziyaret ettik. Esnafımızın sorun ve sıkıntılarını dinledik. Kendilerine Belediyecilik ve Hizmet anlayışımızı anlattık. Bizleri muhabbetle karşılayan kardeşlerimize teşekkür ediyor, hayırlı ve bereketli işler diliyorum.” Dedi.
Star Van Haber







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HAVA DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI