Bugun...



DEM Parti’den Ewdoyi aşiretine ziyaret

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Zeydan, Ewdoyi Aşireti büyüklerinden İş Adamı Fettah Yılmaz’ı ziyaret etti.

facebook-paylas
Tarih: 10-03-2024 00:04

DEM Parti’den Ewdoyi aşiretine ziyaret

DEM Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Zeydan, Yeşil Sol Parti Van Milletvekili Zülküf  Uçar ve DEM Parti teşkilatları ile birlikte Ewdoyi Aşireti büyüklerinden İş Adamı Fettah Yılmaz ve aşiretin ileri gelenleriyle bir araya geldi.

Yılmaz’ın misafirhanesinde ağırlanan Zeydan, Kürtçe yaptığı konuşmasında Van ve Kürt halkının sorunlarına değindi. Ziyaretlerinin amacının oy istemek olmadığını belirten Zeydan, “Biz buraya oy istemek için gelmedik. Birlik ve beraberlik çağrımızı yinelemek için geldik. Biz bu topraklarda yaşayan sadece Kürt değil tüm çocukların haklarını arıyoruz.  Eğer biz bir olursak, birbirimizin elini tutarsak o zaman özgürlük de gelir.   Dolabın kapağını açacak ve yine barış sürecini yeniden başlatacağız. Hak olan da budur” dedi.

Ewdoyi Aşireti büyüklerinden Fettah Yılmaz ise ziyaretlerinden ötürü DEM Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Zeydan ve parti teşkilatına teşekkür etti.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HAVA DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI