Bugun...



Roka Marketler'den Ramazan indirimi

Van'da yıllardır gıda sektöründe hizmet veren Roka Marketler, Ramazan ayı nedeniyle ürünlerde şok indirimler başlattı.

facebook-paylas
Tarih: 10-03-2024 14:29

Roka Marketler'den Ramazan indirimi

Van'da 11 şubesi ve yaklaşık 300 çalışanıyla hizmet verdiklerini belirten Roka Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Turan Avcı, tek gayelerinin vatandaşlara daha kaliteli ve daha uygun bir hizmet sunmak olduğunu söyledi. Yılın belirli dönemlerinde kampanyalar veya indirimler düzenleyerek vatandaşlara hizmet sunduklarını vurgulayan Avcı, '11 ayın sultanı Ramazan ayı, her zamanki gibi yine bereketiyle geldi. ROKA Marketler  olarak Ramazan ayında kar oranımızı düşürerek, uygun fiyata halkımıza satış yapacağız. Temel ihtiyaçlarda kar oranımızı sıfıra düşürdük. Bizim için önemli olan halkımızın memnuniyetidir. Ramazan ayında insanımıza en iyi hizmeti vermek için, onları memnun etmek için gece gündüz demeden gayret edeceğiz” dedi.

 

Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere destek vermek isteyen hayırsever iş insanları için alışveriş çekleri hazırladıklarını belirten Avcı, “ROKA Market olarak ihtiyaç sahiplerine her zaman elimizi uzattık. Bizler maddi sıkıntı yaşayan insanlarımızın yanında olmak zorundayız. Çünkü dinimiz böyle emrediyor. ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ sözü çerçevesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza katkı sunmak isteyen hayırsever iş insanlarımız için alışveriş çekleri hazırladık. Bu anlamda ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız bize ulaşabilirler” ifadelerini kullandı.

Ramazan ayının barış, kardeşlik ve paylaşma ayı olduğuna dikkat çeken Avcı, “Roka marketler olarak gerek ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik krizi göz önünde bulundurarak, bu mübarek ayda yaşanan tüm sıkıntılara rağmen halkımıza en kaliteli ürünleri, en uygun fiyata ve çeşitliliğiyle sunmak için indirimler başlattık. Bu manada halkımızın hizmetindeyiz. İnşallah hep birlikte yarın ilk orucumuzu ifa edeceğiz. Ben bu manada Van halkı başta olmak üzere tüm İslam alemine hayırlı Ramazanlar diliyorum" diye konuştu. 


Fiyatların SMS yoluyla vatandaşlara bildirileceğini ifade eden Avcı, “Müşterilerimiz bizim nimetimizdir. Onların memnuniyeti bizim memnuniyetimizdir. Bu çerçevede onlara hizmetin iyisini sunabilmek adına sürekli gelişen teknolojiye ayak uydurarak, indirimlerimizi halkımıza SMS yoluyla bildireceğiz” diye konuştu.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HAVA DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI