Bugun...



Başkan Adayı Kılıç’tan gençleri heyecanlandıran proje

Saadet-Gelecek Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Yılmaz Kılıç, göreve gelmeleri halinde hayata geçirecekleri “Bisiklet Dostu İpekyolu” projesiyle şimdiden gençleri ve öğrencileri heyecanlandırdı.

facebook-paylas
Tarih: 09-03-2024 12:14

Başkan Adayı Kılıç’tan gençleri heyecanlandıran proje

İpekyolu'nun geleceğini şekillendirecek projeler arasında gençlerin sağlıklı yaşamını teşvik eden bir adım atan Saadet-Gelecek Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Yılmaz Kılıç, Bisiklet Dostu İpekyolu projesiyle gençleri ve öğrencileri sevindirecek. Göreve gelmeleri halinde İpekyolu'nun belirli noktalarına bisiklet durakları kuracaklarını söyleyen Yılmaz Kılıç, “Bu duraklar, bisiklet kullanımını teşvik edecek ve yaygınlaştıracak. Şehir içi ulaşımın çevre dostu bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlayacak olan bu duraklar, gençlerin ve şehir sakinlerinin bisiklet kullanımını artıracak” dedi.

 

Okul ve Sınıf Birincilerine Bisiklet Hediyesi

Her yıl düzenlenecek olan törenlerde, okul ve sınıf birincilerine bisiklet hediye edeceklerini söyleyen Yılmaz Kılıç, “Bu ödül sadece başarıyı değil, aynı zamanda gençler arasında bisiklet kullanımını da teşvik edecek. Bisikletin sağladığı sağlıklı yaşam tarzı ve hareketlilik, gençlerin daha mutlu ve aktif bir yaşam sürmelerine yardımcı olacak. Bisiklet ödülü, ayrıca gençler arasında eğitim başarısını artıran önemli bir motivasyon kaynağı olacak. Başarılı öğrenciler, hem bisikletle ulaşımın keyfini çıkaracak hem de derslerinde daha fazla motive olacaklar. Bu sayede İpekyolu'nun geleceği, daha başarılı ve sağlıklı gençlerle şekillenecek” diye konuştu.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HAVA DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI