Bugun...



Bizim Mutfak’tan 150 öğrenciye ücretsiz iftar

Van’da Bizim Mutfak Ev Yemekleri işletmesi, Ramazan ayı boyunca toplamda 150 üniversite öğrencisine ücretsiz iftar yemeği sunuyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-03-2024 11:45:57 Tarih: 12-03-2024 11:29

Bizim Mutfak’tan 150 öğrenciye ücretsiz iftar

Kazım Karabekir Caddesi ile Sıhke Caddesi arasında yer alan Bizim Mutfak Ev Yemekleri işletmesi,  yardımlaşmanın, paylaşmanın ve dayanışmanın yoğun yaşandığı mübarek Ramazan ayının bereketini, Van’da yaşayan gurbetçi üniversite öğrencileriyle paylaşıyor. Ramazan ayı nedeniyle Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde eğitimlerini sürdüren 150 üniversite öğrencisine ücretsiz iftar yemeği sunacak olan Bizim Mutfak Ev Yemekleri işletmesi, aynı zamanda hayırseverler ile öğrencileri iftar sofrasında buluşturma imkanı sunuyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan işletme sahipleri Eda ve Serhat Özügüzel çifti,  “Ramazan ayı okulların açık ve sınavların yoğun olduğu bir döneme denk geliyor. Dolayısıyla özellikle farklı illerden Van’a gelen öğrencilerin Ramazan ayını aileleri ile geçirmeleri zor. Bizlerde geleceğimiz olan öğrencilerin hem sınavlarından geri kalmamaları hem de sıcak bir aile ortamı oluşturarak kendilerini evlerindeymiş gibi hissetmelerini sağlamak amacıyla böyle bir program hazırladık” dedi.

 

İşletme olarak hayırseverler ile öğrencileri iftar sofrasında buluşturma imkanını da sunduklarını belirten Özügüzel çifti, “Bizlere ulaşacak olan hayırseverler, istedikleri kadar öğrenciye iftar yemeği verebileceklerdir. Bizlerde zaten kayıtlı öğrencilerin listesi var. Hayırseverlerin bize ulaşması durumunda istedikleri kadar öğrenciyi biz burada ağırlayacağız.  İnşallah bu projemiz birçok esnaf kardeşimize de örnek olur. Ben bu duygularla mübarek Ramazan ayının ilimize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER VAN HABER Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HAVA DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI