Bugun...



Van’da kamuoyunu bilgilendirmek artık fenomenlere kaldı

Van Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, yarın yapılacak olan ‘Badem Çiçeği Festivali’ öncesinde kentteki ulusal ve yerel basın mensupları yerine fenomenlerle bir araya geldi.

facebook-paylas
Güncelleme: 20-04-2024 18:22:11 Tarih: 20-04-2024 18:14

Van’da kamuoyunu bilgilendirmek artık fenomenlere kaldı

Geçmişten günümüze kadar özverili bir şekilde yağmur çamur, kar kış demeden Van'ı gerek ulusal gerekse uluslararası arenada tanıtan ulusal ve yerel basın mensuplarını hiçe sayan Kültür ve Turizm İl Müdürü Abdurrahman Şahin, ‘Badem Çiçeği Festivali’ öncesinde kentteki fenomen ve fotoğrafçılarla kahvaltıda bir araya geldi. Elite World Van Otelde düzenlenen  toplantıyla ilgili İl Müdürlüğü'nün resmi X sayfasından şu ifadelere yer verildi: "15-22 Nisan Turizm Haftası kapsamında İlimizde bulunan yerel influencer ve fotoğrafçılarla Van Kahvaltısı buluşması düzenledik. Yapılan etkinlikte ilimizin sosyal medya aracılığı ile daha etkin tanıtımı, öneriler ve yapılabilecek projeler üzerine konuşuldu."

Van Güncel Haber olarak Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından yapılan bu organizasyonu kınıyor, bundan sonra hiçbir haberlerinde yer almayacağımızı belirtiyoruz.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER VAN HABER Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HAVA DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI