Bugun...



Van Berberler ve Kuaförler Odasından güzellik eğitimi

an Berberler ve Kuaförler Odası tarafından oda üyelerine yönelik 'Meslek Eğitim Semineri' düzenlendi.

facebook-paylas
Güncelleme: 24-04-2024 13:02:14 Tarih: 24-04-2024 12:31

Van Berberler ve Kuaförler Odasından güzellik eğitimi

Urartu Otelde düzenlenen seminerde Van ve İranlı bayan kuaförlere uzman eğitmenlerce yeni cihazlar ve ürünlerin yanı sıra yeni trend saç modelleri, kesim ve renklendirme ile topuz modelleri konularında uygulamalı eğitimler verildi.

 

Eğitimlerle ilgili açıklamada buluna Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, “Gelişen dünyada tüm diğer sektörlerde olduğu gibi kuaför ve güzellik salonlarında da her gün yeni cihazlar, yeni ürünler ortaya çıkmaktadır. Bu minvalde yeni trend saç modelleri, kesim, renklendirme ve topuz modellerini birebir üyelerimize göstermek için böyle bir eğitim düzenledik.  Eğitimlerimizde dünyaca ünlü eğitmenler, bilgi ve birikimlerini paylaştılar. Tabi isteyen üyelerimiz, usta eğitmenlerimizden ayrıca eğitim alabilirler. Amacımız üyelerimize faydalı olabilmektir.  Biz büyük bir aileyiz. Esnaf ve sanatkârımıza ne kadar hizmet sunabilirsek, o kadar mutlu oluruz. Ben bu çerçevede eğitimlerimize katılım sağlayan tüm üyelere ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyor, yönetim ve denetim kurulu adına saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

Başkan Koç’un konuşmasının ardından program Hatice Yılmaz moderatörlüğünde gerçekleşen Topuz Eğitmeni Muhittin Yüşan, Renklendirme ve Kesim Eğitmeni Bora Öner,  RC Keratin Bakım Firma Sahibi Ramazan Çulha, Topuz Eğitmeni Fatemeh Hajizadeh, Keratin Uzmanı Lydia Yalçın, Makeup Sanatçısı Cüneyt Sertel, Keratin Eğitmeni Merve Boyalı, Renklendirme Eğitmeni Emre Yıldırım ve Türban Tasarım Eğitmeni Fatoş Aksi Sayım  tarafından sunulan uygulamalı eğitimlerle sona erdi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER VAN HABER Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HAVA DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI