Bugun...



Başkan Şeylan’ dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

facebook-paylas
Güncelleme: 15-03-2024 10:00:08 Tarih: 15-03-2024 09:52

Başkan Şeylan’ dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Başkan Şeylan mesajında şu ifadelere yer verdi; Toplumsal yapımızın ve aile bütünlüğümüzün sağlanmasında, başarılı ve mutlu nesillerin yetiştirilmesinde en büyük pay kadınlarımıza aittir. Günümüzde kadına toplumsal hayat çerisinde verilen önem gelişmiş toplumların özelliklerinden biri olarak kadınların hayatın her alanında katılımcı, üretken ve eşit haklara sahip bireyler olması büyük önem taşımaktadır.

Bugünün Türkiye’sinde kadınlarımız; eğitimden, sağlığa, yürütme ve yargıdan, iş dünyasına kadar her alanda üstlendiği sorumlulukla Türk Milletinin geleceğe güvenle bakmasının teminatıdır.  Ülkemizin gelişmesinde büyük emekleri bulunan, daima özverinin ve saygının kaynağı olan kadınlarımız, toplumsal ve ekonomik yaşamdaki gelişmelerin en temel parçasıdır.

Bizler “Cennet anaların ayakları altındadır.” anlayışındaki bir medeniyetin, kadınlara yönelik her türlü ayrımcılığı reddeden, kadını her zaman ve her zeminde baştacı eden, onlara büyük değer veren bir geleneğin temsilcileriyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, yaşamımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız ihtiyacımız olduğunda her zaman yanımızda olan, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şevkatı karşılıksız veren, ailenin ve toplumun temel taşı kadınlarımızın, annelerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler dilerim.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HAVA DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI