Bugun...



Roka’dan fuar boyunca bedava ikramlar

Van’ın önde gelen yerel marketlerinden Roka Marketler Zinciri, Van Gurme ve Gastronomi Fuarı boyunca katılım sağlayan herkese bedava ikramlarda bulunacak.

facebook-paylas
Tarih: 12-09-2024 23:32

Roka’dan fuar boyunca bedava ikramlar

Van’da bu yıl ikincisi düzenlenen Gurme ve Gastronomi Fuarı renkli görüntülere sahne oluyor. Van Expo Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen fuarda 8 ticaret ve sanayi odası, 2 borsa ve 88 firma yer aldı. 81 ilin lezzetlerinin tanıtıldığı fuarda yer alan Roka Marketler Zinciri ise fuar süresince katılımcılara bedava ikramlarda bulunacak.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Roka Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Turan Avcı, gurme ve gastronomi fuarının bir çok ilde yıllardır düzenlendiğini belirterek, “Yıllardır gurme ve gastronomi fuaları Konya’da, Kayseri’de, Adana’da, Gaziantep’te, Bursa’da kısacası Türkiye’nin birçok yerinde yenilenen ve kentin marka değerini ön planda tutan fuar organizasyonu çalışmaları vardı. Bizde Van TSO olarak bu manada ne yapabiliriz diye ilkini geçen sene düzenlemiştik ve başarılı bir proje olmuştu. Hedefimize az da olsa ulaşmıştık. Bu yıl ikincisini çok güzel tasarımıyla, nitelikli katılım ile beraber 15 e yakın ticaret odaları ve borsaların katılımıyla, Türkiye’deki bütün lezzetleri Van’ın lezzetleriyle buluşturduk. Van’ın lezzet değerlerini Türkiye ve dünyaya tanıtmaya çalışıyoruz. Bu manada başta Van TSO’ya, Asya Fuarcılık’a ve kıymetli katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Roka Marketler olarak 2006 yılından beri Van halkına hizmet sunduklarının altını çizen Avcı, “İnşallah bir hafta sonra açacağımız 12. Şubemiz ile birlikte 300 kişilik istihdamımızla Van halkına hizmet veriyoruz. Bizler bütün yatırımlarımızla Van’dayız ve Van halkının hizmetindeyiz. İnşallah 2025 yılı Roka marketlerin bir projesi olan ‘Sanal Market’ çalışmasını en üst seviyeye taşıyacağız. 10 bin, 20 bin belki de nüfusun tamamına ulaşarak sanal markette alışveriş yapmanın kolaylığını yaşatacağız. Artık sanal marketleri tıkladığınız zaman ürününüz en geç bir saat içinde evinizde olacak. Ben bu duygu ve düşüncelerle bu fuarda emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyor, fuarın ilimize ve firmalarımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HAVA DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI