Bugun...



Başkan Adayı Bilici, “31 Mart’ta sandıktan zaferle çıkacağız”

Yeniden Refah Partisi (YRP) İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, seçim ve koordinasyon merkezi ofisinde vatandaşlarla bir araya geldi.

facebook-paylas
Güncelleme: 26-03-2024 12:35:14 Tarih: 26-03-2024 12:32

Başkan Adayı Bilici, “31 Mart’ta sandıktan zaferle çıkacağız”

31 Mart Yerel Seçimlere sayılı günler Yeniden Refah Partisi (YRP) İpekyolu Belediye Başkan Adayı Eğitimci Yazar İş İnsanı Mehmet Bilici, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere kısa bir zaman kala gündüz esnaf ve mahalle ziyaretlerinin yanı sıra aksamaları ise iftar sonrası seçim ofisinde vatandaşlarla bir araya gelerek, seçim çalışmaları hakkında istişarelerde bulunmaya devam ediyor.

Bu çerçevede Başkan Adayı Bilici, Ramazan ayı boyunca her akşam teravih namazı çıkışında seçim ofisinde vatandaşlarla bir araya gelerek, vatandaşlarla birlikte çay içerek sohbet ediyor. Vatandaşların talep ve isteklerini de dinleyerek, çözümün Yeniden Refah Partisi Belediyesi ile olacağını vurgulayan başkan adayı Mehmet Bilici, ” Ramazan ayı boyunca her gün iftar sonrası seçim ofisimizde hemşerilerimiz ile buluşup sohbet ediyoruz. Yeniden Refah Partisi olarak, her gün dahada büyüyerek yolumuza, hedefimize doğru ilerliyoruz.
Hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Biz sizlerin desteği ile 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde sandıktan zaferle çıkacağız inşallah bunu gittiğimiz, dokunduğumuz, sohbet ettiğimiz her bir hemşerimizin gösterdiği sevgi ve desteği görerek söylüyorum.”dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HAVA DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI