Bugun...



İpekyolu Belediye Başkan A. Adayı Çetin Ebinç: “31 Mart'ta göreve hazırım”

Van’ın İpekyolu Belediyesi Başkan Aday Adayı Çetin Ebinç, AK Parti Genel Merkezi tarafından verilecek olan her karara saygı duyduklarını ifade ederek, “Genel merkezimizin vereceği karar doğrultusunda göreve hazırım” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 30-11-2023 11:24

İpekyolu Belediye Başkan A. Adayı Çetin Ebinç: “31 Mart'ta göreve hazırım”

 31 Mart yerel seçimlerinde İpekyolu Belediye Başkan Aday Adayı olan İş İnsanı ve Siyasetçi Çetin Ebinç, AK Parti’nin Van Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm ilçelerde iddalı olduğunu ifade ederek, “AK Parti, belediye başkan adaylarının belirlenmesi için önemli bir kriter olan temayül yoklamasını geçtiğimiz pazar günü yaptı. Temayül yoklamasına ilgi, bir hayli fazla oldu. Tabi genel merkezimizin vereceği karara saygı duyacağız ve verilecek karar neyse, onun gereğini yerine getireceğiz. Ben bir partili olarak her zaman göreve hazırım” dedi.

Demokraside adayların çıkması ve rekabetin olmasının güzel olduğunun altını çizen Ebinç, “Hedefimiz tüm ilçeleri ve büyükşehri almaktır.  Bu yönde ve ona göre çalışıyoruz. Tabii ki büyükşehir ve tüm ilçe belediye başkanları ile ilgili hususlarda teşkilatımızın ne düşündüğünü bir anlamda öğrenmiş olacağız. Bu bizim için çok önemli bir gösterge ve de bir adım. Genel merkezimizde bu isimleri değerlendirirken, temayülden çıkan bu isimlere bakışlarını mutlaka önemseyecek ve ona göre değerlendirecektir. Ben bu manada projelerimle göreve hazırım.  Seyir Tepesi, sahil projelerimiz, katlı otoparklarımız, hafif raylı sistem, ulaşım, kadın yaşam merkezleri, çocuklar ve kadınlar için yüzme havuzları, merkeze ulaşım için küçük ama etkili dokunuşlar  bunları sadece projelerimizden bir kaçı. Tabi bunları yaparken aynı zamanda Van Büyükşehir Belediyesi ile el ele verip ulaşım mastır planını yapacağız” ifadelerini kullandı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HAVA DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI