![]() |
Tweet |
Tüketici sağlığı, kalite ve gıda güvenliğini sağlamak amacıyla hayata geçirilen “Beyaz Bayrak” uygulaması kapsamında, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’ne bağlı gıda mühendisleri, ilçedeki ilgili iş yerlerini titizlikle denetledi. “Beyaz Bayrak” başvurusunda bulunan işletmelere yönelik son denetimler de tamamlandı. Eksiklerini gideren bazı işletmelere önümüzdeki günlerde “Beyaz Bayrak” verilecek.
"Belediyeden Beyaz Bayrak İçin İşletmelere Çağrı"
Gıda alanında faaliyet gösteren tüm işletmeleri bu projeye katılmaya ve “Beyaz Bayrak” sahibi olmaya davet ediyoruz. Başvuru süreci ve değerlendirme kriterleri hakkında detaylı bilgi almak için Ruhsat ve Denetim Müdürlüğümüz ile iletişime geçebilirsiniz. Başvurular, belirlenen standartlara uygunluk açısından değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır.
Halkımızın sağlıklı ve güvenilir hizmet almasını sağlamak amacıyla tüm gıda işletmelerini bu önemli projeye katılmaya, birlikte daha sağlıklı bir İpekyolu için adım atmaya davet ediyoruz.