Bugun...



İş İnsanı Oktay Ukay'ın mutlu günü

Van'da UKY Gruop Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Ukay, Yüksekova’nın köklü ailelerinden Ertekin ailesinin biricik kızı Nazlı Ertekin ile dünya evine girdi.

facebook-paylas
Tarih: 02-09-2024 10:36

İş İnsanı Oktay Ukay'ın mutlu günü

DoubleTree by Hilton Otel’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen muhteşem bir düğüne kanaat önderleri, STK başkanları, siyasi parti temsilcileri, spor camiası ve iş dünyasının önemli isimleri katıld. Yurtiçi ve yurt dışından yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı düğünde ünlü şarkıcı Delil Dilaner'in yanı sıra Tara Mamedova, Bawer Beyani, Murat Demir ve Nevzat Çiftçi sahne aldı. Kürtçe şarkılar eşliğinde halay çeken davetliler, unutulmaz bir gece yaşadılar.

 

Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür eden Oktay Ukay, "Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan değerli eş dost, iş dünyasının çok değerli isimlerine, spor adamlarına, kanaat önderlerine, siyasilere, mazeretleri dolayısıyla düğünümüze katılamayan ancak gerek telefonla arayarak gerekse çiçek göndererek bu mutlu anımıza ortak olan herkese ailem adına teşekkür ediyorum.’ dedi.

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAŞAM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HAVA DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI