Bugun...



Vanlı İş Adamı Hamza Şahin, Bayramoğlu’nun düğününe katıldı

İstanbul’da yıllardır inşaat sektöründe hizmet veren Vanlı İş Adamı Aşahinler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Şahin, Burukiler aşireti mensuplarından Bayram Bayramoğlu’nun oğlu Özgür Bayramoğlu’nun düğününe katıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 16-08-2024 19:14:41 Tarih: 16-08-2024 18:50

Vanlı İş Adamı Hamza Şahin, Bayramoğlu’nun düğününe katıldı

Yaklaşık 22 yıldır İstanbul’da özellikle inşaat sektöründe hizmet sunan Vanlı İş Adamı Hamza Şahin, beraberindeki iş insanları ve dostlarıyla birlikte Burukiler aşireti mensuplarından Bayram Bayramoğlu’nun oğlu Özgür Bayramoğlu ile Elif Alteroğlu’nun düğün törenine katıldı. Kalabalık bir heyetle düğüne iştirak eden Şahin, gelin ve damada bir ömür mutluluklar diledi.

Aşiret düğünlerinin bölgenin birlik ve beraberliği için önemli olduğuna dikkat çeken Şahin, “Bayramoğlu’nun hem akrabam hem de hemşehrim olması hasebiyle düğününe katılmaktan büyük mutluluk duydum. Bize davetiye geldikten sonra dostlarımızla, İstanbul’daki bir takım iş insanlarıyla birlikte Van’a geldik. Gerek katılım sağlayan aşiret liderleri gerek iş insanları gerekse organizasyonuyla çok güzel bir düğün oldu. Tabi bu tür düğünlerin önemine değinmek istiyorum. Eskiden beri bu düğünlerimizin bizi bir araya getirmesi, kaynaştırması çok anlamlı ve önemlidir. Bizler bu şekilde yıllardır iş nedeniyle farklı şehirlerde hatta yurt dışında olan dost ve akrabalarımızla bir araya gelme fırsatı buluyoruz. Bu çerçevede bizleri davet eden Bayramoğlu ailesine teşekkür ediyor, gelin ve damada her iki cihanda saadetler diliyorum” dedi.

Van’da daha çok yatırım yapmak istediğinin altını çizen Şahin, “Bugüne kadar Van’a birtakım desteklerimiz oldu. İnşallah bundan sonra fırsat olması durumunda daha çok hizmet vereceğiz” ifadelerini kullandı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER VAN HABER Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HAVA DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI