Bugun...



Vanlı muhabir Irak'ta İHA'yı tanıttı

İhlas Haber Ajansı (İHA) Van Bölge Müdürlüğünde görevli başarılı muhabir Atilla İdiz, Irak'ın Süleymaniye kentinde düzenlenen 2. Made İn Irak Expo Fuarı'nda stant açarak İHA’yı tanıttı.

facebook-paylas
Güncelleme: 28-06-2024 11:16:06 Tarih: 28-06-2024 11:01

Vanlı muhabir Irak'ta İHA'yı tanıttı

İHA Van Bölge Müdürlüğünde görevli muhabir Atilla İdiz’in görev aldığı stantta, katılımcılara geniş bir yelpazede verilen hizmetlerin tanıtımı yapıldı. Fuara gelen ziyaretçiler, İHA’nın hem yerel hem de uluslararası haber ağının genişliği ve güncel olaylara dair hızlı ve güvenilir bilgi sağlama yeteneği hakkında detaylı bilgi edinme fırsatı buldular. Atilla İdiz, yoğun ilgi gören stantta ziyaretçilere ajansın çalışma prensiplerini, kullandığı teknolojileri ve sunduğu hizmetleri anlatarak merak edilen soruları da yanıtladı.

Süleymaniye’nin, Irak'ın önemli ticaret ve kültür merkezlerinden biri olmasıyla dikkat çektiğini vurgulayan Atilla İdiz, bu bölgede daha fazla varlık göstermek ve buradaki gelişmeleri dünya kamuoyuna daha etkin bir şekilde aktarmak istediklerini belirtti. İdiz, “Süleymaniye’de olmak, bizim için bölgedeki dinamikleri daha iyi anlamak ve yerel halkla daha yakın ilişkiler kurmak adına önemli bir fırsat” dedi.

2. Made İn Irak Expo Fuarı’nın iş dünyası ve medya sektörü arasında yeni iş birliklerinin kapılarını da araladığını dile getiren İdiz, İHA standını ziyaret eden yerel ve uluslararası medya kuruluşlarıyla da ikili ilişkiler geliştirdiklerini kaydetti. İdiz, “Teknolojik altyapısını sürekli yenileyen ve habercilikte yenilikçi yaklaşımlar benimseyen ajansımız, dünya genelindeki haber ağını genişletmeye devam ediyor. Dünya genelinde doğru, hızlı ve güvenilir haberin kaynağı olma misyonumuzu sürdüreceğiz” diye konuştu.


 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HAVA DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
HABER ARA
YUKARI YUKARI