Bugun...


Elite World GO Van, turizm bileşenleri ve gazetecilerle bir araya geldi
Tarih: 14-05-2024 14:36:58 Güncelleme: 14-05-2024 14:52:58 + -


Elite World GO Van Otel, kentteki turizm bileşenleri ve gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.

facebook-paylas
Tarih: 14-05-2024 14:36

Elite World GO Van, turizm bileşenleri ve gazetecilerle bir araya geldi

Van’ın Edremit ilçesinde hizmete başlayan Elite World GO Van Otel, kentteki turizm bileşenleri ile ulusal ve yerel basın mensuplarını ağırladı. Otelde düzenlenen kahvaltıya TÜRSAB Doğu Anadolu Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Cevdet Özgökçe, Elite World GO Van Otel işletmecisi ve Süerler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Süer, Otel Genel Müdürü Celalettin Başak, acente yetkilileri ve basın mensupları katıldı.

 

Basın mensupları ve turizmcilere oteli gezdiren Süer, 32 odadan oluşan Elite World GO’ nun Van Gölü manzarası isteyen misafirlere unutulmaz bir konfor sağladığını söyledi. Tüm aşamalarında en kaliteli malzemelerin kullanıldığı Elite World GO, yatay mimarisi ile güvenli bir konaklama sağladığını belirten Süer, “Kültür, turizm ve doğa harikası Van’da açılan Elite World GO Van, müşterilerine konaklama keyfi yaşatırken; otel bünyesindeki ‘Marin’ ise hem açık büfe kahvaltısı hem de gruplar için düzenlenen öğle ve akşam yemekleri ile misafirlerine doyumsuz hizmet sunuyor” dedi.

Van’ın tarihi, denizi ve doğası ile bölgenin başkenti olduğuna vurgu yapan Süer, “Bu tesislerle birlikte, bu potansiyelimizi artırarak, önümüzdeki dönemlerde bölgenin turizm kenti olmak yönünde adımlar atılıyor. Bu konuda sayın valimizin yapmış olduğu tarihi restorasyonların büyük etkisi olacak. Bizler de sonuna kadar kentimizin yanındayız. Çünkü bu kentte kazandık, burada yatırım yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

“600’e yakın istihdam sağladık”

Süerler Grup olarak Van’da yaptıkları çalışmalara da değinen Süer, “Şuan Süerler bünyesinde toplamda 365 yatağı olan turizm tesisleri var. İnşallah bunları arttıracağız. Totalde baktığımızda Süerler Grup bünyesinde çalışan 600’e yakın çalışanımız var. Bu çalışanlarımızın tamamı bu kentin çocukları.  Bu bölgede özellikle turizm alanında insan sayısının artması gerekiyor. Bu kentte bütün sektörlerde yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Turizm de Van için çok önemli. Urartulara başkentlik yapmış başka bir il yok. Akdamar Adası olan, Van Kalesi olan, İnci Kefali olan başka bir il yok. Bununla beraber tozu silinmemiş çok önemli tarihi eserlerimiz var. Güzel bir tesis oldu. Van Gölü kıyısında, odaları nezih, kente gelen kaliteli turistlere cevap verecek bir tesis. Allah, bu tesisi bu kente hayırlı uğurlu etsin” diye konuştu.

 

 TÜRSAB Doğu Anadolu Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Cevdet Özgökçe de, “Konumu ve içindeki malzemesinin kalitesi ile kente renk ve kalite katmış. Biz de sektör olarak Süerler ailesine teşekkür ediyoruz. Böyle kaliteli birkaç tesisimiz olursa, memleket sektör adına çok güzel işler yapacak” dedi.

 

Vanlı Turizmci Murat Beyaz’da böyle bir tesisi Van’a kazandırdığı için Süerler Gruba teşekkür ederek, otelin Van’a ve bölgeye hayırlı olması temennilerinde bulundu.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER VAN HABER Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI